O nás – třetí dítě a jiné story Mama blog o dětech, tipech na výlety, dovolených i životě s dětmi.

Jsme Hausmann a Hausfrau. Máme tenhle osobní blog a tři děti. Chlapečky. Pravděpodobně vás zajímá, zda plánovaně nebo neplánovaně. Zda jsme chtěli holčičku. Když budete číst tenhle blog, tak se to možná dozvíte.

Tipy na výlety a dovolené s dětmi

Kromě příhod ze života se třemi dětmi přinášíme na blogu také tipy na výlety s dětmi, kam na dovolenou s dětmi a také co s dětmi dělat. Třeba umíme mikroskopovat.

Tento blog vznikl bez velkých ambicí a většina článků nevzniklo na základě spolupráce. Co se týče výletů a doporučení, píšeme opravdu jen o věcech, kde jsme byli. Blog volně navazuje na náš (bezdětný) blog z Erasmu v Katalánsku, kde jsme získali dvojí diplom.

Tipy na dovolenou dáváme na doménu sdetma.cz.

Píšeme i externě

Přesto jsme navázali několik zajímavých spoluprací. Na náš blog jsme psali např. o Přívozu Kazín, který nám věnoval vstupenky. Dále jsme externě psali článek pro Mavimi nebo pro projekt Rodiče vítáni. Byli jsme také nominováni v soutěži Mamablog roku.

Tipy na výlety…

Baví nás psát, zejména tipy na výlety – a to proto, že na ně rádi jezdíme. Přidáváme je do mapy, která má i svou veřejnou formu – zde můžete přidávat své odkazy i vy:

Na celou obrazovku

Pokud nás chcete kontaktovat, napište nám přes Facebook. Tam nás také můžete sledovat. Kromě stránky má blog i skupinu. Pokud Vás zajímají jen některé věci, je možné se přidat pouze do skupiny o výletech, do skupiny o čtení dětem.

Děkujeme všem, kteří nás sledují, pravidelně čtou, i těm, kteří nám píší zprávy. Ale neberte vše tak vážně. Je úplně normální, že máte jiný názor. A jiný počet dětí.